čtvrtek 25. dubna 2013

Chironico

První letošní jaro jsme chtěli oslavit na konci března zájezdem do Chironica. Vyráželi jsme ve složení naši + Oja. S druhou posádkou - Mařkovci + Adam jsme měli sraz až v Chíru. V podvečer kdy jsme přijeli bylo příjemné počasí - ještě bez deště ..
Bouldrovali jsme převážně v Centrálu a v sektoru Schattental, dole u mostu. Počasí nám bohužel moc nevycházelo, takže byla zima a na můj vkus často přšelo..Když už jsem se rozhodla pokoušet bouldr, tak to bylo spíše něco lehčího..Nalezla jsem sice i do Souveniru (8A), ale krok ze spoďáku dál mě hodně překvapil.. Dále jsem zkoušela Les Doights Vetrs (7C/C+). To byl jiný šálek kávy-mikrochyty a technicko-silové lezení. Pár kroků jsem udělala a dost se mi to líbilo. Tak to zkusím třeba příště.
Jinak s Ojou jsme vylezli jedno 7A a Adam s Lubou bušili jak diví. Mamka si zase v Chiru mrtě zabouldrovala ( jak loni ). Díky svému poraněnému ramenu z Třscupu. Takže nám mamka dělala svačinářku a kouče ve skalách.
Kača s Mařkou si taky našli nějaké bouldříky.
Zájezd byl ale super.. I přes nepříznivé počasí... Zase jsme oslavili moje narozeniny a užívali si večerní dýchánky pod plachtou u auta. Největším výkonem zájezdu bylo každovečerní stavění a ranní skládání stanu. Nejlepší ovšem jen za deště :)
Snad bude příště i to počasí lepší !
Adam v Komilatoru



Vražedné narozeniny

Ojon v akci

Legendární (cikánská )parta

čtvrtek 4. dubna 2013

Tříscup




Boulderingové závody a v Jablonci?? Tam kde je jedna z největších stěn ČR?? Proč ne ? Vyrazili jsme z Vrchlabí ve známé sestavě- Šubrt,Hear,Vendy,Majda,Oja,mamka a já. Závody pořádal Tříska ( Mr. Tao). Když jsme přijeli na stěnu překvapila mě účast závoďáku - Jirous,Kozel,Vilda,Danča Kotrbová ? 
Celkem bylo postaveno 16 kvalifikačních bouldrů. Měli jsme na jejich přelezení asi 4-5h. Do finále postoupilo celkem 5 holek a 5 kluků. Bouldry byly pěkné. Obdivuju Třísku jestli postavil všech 20 bouldrů sám..  :) Ve finále už jsem neměla tolik sil jako v kvalifikaci,ale zalezla jsem si pěkně.
 Mamka byla po noční a spala asi hodinu. Únava se na ní podepsala tak, že si udělala něco s ramenem. Ale ve finále mě zase převálcovala :).. Oja drtil taky o sto šest a úmístil se na 3. místě!! :)) Honza s Hearem sice do finále nepostoupili, ale myslím si, že když ještě trošku potrénují tak to dopadne ! Majda od nás tak drtila, až jí z toho při jednom bouldru vylezly oči z důlku a ztratila čočku :D 

Závody byly super.Svaly mě bolely ještě dva dny poté .. :) Tak zase za rok!



Mamka v akci


Výsledky holky

Výsledky kluci


Pokus ve žlutém


Odevzdávání lístečků

Lítající Vilda

Vyhlášení dětské kategorie

Ojon v akci