čtvrtek 27. května 2010

PADání




Tak je sobota 24.4 a s Vojtou vyrážíme z Čakovic směr Petrohrad.Sice se Vojtovi chtělo jet lízt s lanem,ale pro tentokrát bouldering zvítězil.
Do vesničky Loučky,kde se konala registrace jsme přijeli trošku později,ale stihli jsme to !! Vyrážíme do terénu s Majklovcema.
Dorazili jsme a já nevěděla kam dřív.Sem nebo sem nebo tam?? Lítali jsme šutr od šutru a padal pokus od pokusu.Takže v sobotu jsme se pěkně zrasovali.Večer jsme se pořádně nadlábli a pak kecali s kamarádama.
Druhý den ráno jsme přijeli na bouldry kolem 11hodiny.Dali jsme si první rozlezový bouldr.Měli jsme z toho docela špatný pocit.Prsty pálily,ruce bolely a vlastně bolelo celé tělo.Co se dalo dělat?Nic.Šli jsme tedy opět útočit na bouldry,které nám nešly včera.Vojta dal Zob Zob pěkný bouldr za 7B.A mě se podařilo na poslední chíli uchvátit taky 7B Deflorátor.Takže se ve mně poslední hodinu objevil duch draka a bojovala jsem do posledních minut s vojtovym povzbuzováním.Vojta výsledky neodevzdal,což byla škoda! A mě to dalo na 4.místo ( zase za mámu :)).Takže PADání byla hezká akcička a za rok zase tam !

pátek 14. května 2010

Zimní Špáňo







Náš další výlet za lezením se odehrál od 5. do 28.února.

Vyrazili jsme s Vojtou v pátek odpoledne.V noci jsme přespali v Německu na parkáči a pak jsme pokračovali.Rozhodli jsme se,že se stavíme ve francouzském Buoux,kde se rozlezem.Nevím jestli to byl zrovna nejlepší nápad,rozlézat se po zimě v tak přísné oblasti...Vojtovi stačily na trápení 7b čka a mně 7a čka …

A tak jsme se radši vydali do vysněné Siurany.První 3 dny jsme měli krásné počásko.Setkali jsme se tu s Ondrovcema,Vojtou Vrzbou a Ondrou Nevělíkem.Ti nás,ale hned druhý den opustili a zamířili směrem domů.Tím nám odvezli i hezké počasí.Vojtovi se hned podařily ulovit skvělé kousky jako Mandragora 7b+ OS a Papagora 7c OS. Další dny nevypadaly moc nadějně se sluníčkem a tak jsme

se vydali do podkovy,kde jsme zkoušeli 7c kvak připomínajíci spíše Juru. Na mě byla zima a tak jsem si radši vylezla 7b+ na 2.pokus.Vojtovi jurovské 7c zase sedlo :)..

Po pár dnech v Sirošce jsme se potkali s Kalou a Kikuškou.Počasí nám pořád nevycházelo tak jsme se rozhodli,že vyrazíme do Terradets.

Večer jsme dorazili na terradetský parkáč,kde vegetili 4 brněnští kluci-Vilda,Korbička,Tomík a Oja.

Když jsme se ráno probudili čekal nás nemilý pohled na sníh který se během snídaně proměnil na čvachtu..Ale nicméně do skal jsme vyrazili.Vojta vylezl Tarambanu 7c na 3.pokus.Já nějaké 7b+ka.Další den jsme zkoušeli Primeru Lineu 8a,ale to bylo bohužel mokré.Odpoledne jsme se tedy rozhodli,že pojedeme zase do Siruany.

V Siruaně jsme strávili ještě týden a pro Vojtu byl opět úspěšný,protože vylezl La Crému = jeho první 8a!!!! Takže místnímu Si Seňorovi vytřel zrak a mohli jsme v klidu přejet do Margalef,kde jsme strávili jen jeden den a cestou dom jsme se stavili na 2 dny v Tarnu a pak tradaaaaaa domů.­